Samtaler med voksne

Befinder du dig i en livskrise, som du har brug for hjælp til?

Det kan være du er nedtrykt, stresset eller deprimeret? Det kan også være, at du oplever en helt bestemt krise i dit liv som skilsmisse, sorg eller sygdom hos dig selv eller en af dine nærmeste. Ofte skyldes psykisk ubehag mere end én ting.


Hos mig vil du blive mødt med omsorg og interesse. Jeg lytter til din historie og hjælper dig med at finde nye veje at gå eller nye måder at tænke om din udfordring. Jeg leder efter dine muligheder og ressourcer. Måske kan du lige nu kun overskue, at jeg lytter til det, der er svært. Det gør jeg naturligvis også, hvis det er det, du har brug for.


Jeg ønsker et ligeværdigt forhold til mine klienter. At du føler at tiden hos mig er din tid, og at du kan fortælle mig, hvis noget jeg siger ikke føles rigtigt. Det er meget vigtigt for mig, fordi vi ved, at relationen imellem psykolog og klient har stor betydning for terapiens effekt.


Du vil ofte få en lille øvelse med hjem til næste gang vi mødes. Det kan være små og store ting alt efter, hvad du kan rumme, og hvor stort dit overskud er.